Najnovšie recenzie zo sekcie Šachy
- spratný šach
- luxusní výrobek, perfektní zpracování
- Zatial ziadne, kupene ako darcek
Material
- Ľahký prístup k tovaru
Šachové figurky dodané v objednávke nemajú z ďaleka taký príjemný vzhľad ako ich zobrazuje web stránka
Povrchová úprava je ďaleko horšia ako na ponuke, čierny kôň vyzerá proti ponuke, akoby ho vyrezával učeň. Navyše mu chýbajú zárezy, ktoré sú zreteľné na ponuke. No a kazeta má vnútri "semiš" z niečoho, čo pri prvom položení šachovnice na stôl zanechá na stole zelený prach!!! Hrať sa s šachmi dá, ale potešenie z hry chýba. Prijal by som kompenzáciu 2/3 z ceny.
Dosky sú podlepené, to je Ok. Aj figúrky sú podlepené filcom, ale nie perfektne.
V predchádzajúcom prieskume
kvalitný výrobok
Šach je prekrásny,nie je ťažký, dostatočne veľký,bol to darček,po darovaní sa hneď rozbalil a hral,veľmi obdarovaného potešil
- príjemné vyrezávané šachy, použiteľné doma aj na cestách, pekné balenie, každá figúrka má svoje miesto :) super rýchle dodanie - po objednaní na druhý deň doma, jedine chváliť
- zatiaľ žiadne
- Super cena
Veľká spokojnosť, kvalitný materiál, výborne figúrky držia na šachovnici. Som veľmi rada, že som kúpila práve tieto šachy a syn je spokojný :) Nakupovala som tu prvýkrát a mám pozitívnu skúsenosť, takže vrelo odporúčam.
- dostatočne veľké
- čierna farba
- ohýba sa drevená kazeta
- ohýba sa dtevená kazeta
Šachové súpravy súťažné Kaviarenské šachy STAUNTON č.4
Pridané: 16. augusta 2019
(naposledy upravené 11. septembra 2019)
Zakúpený v Šachy Pálka
- vhodný dar pre mladých šachistov
- pekné prevedenie, odporúčam
- Pekná veľká šachovnica
- Figúrky mi prídu trochu malé k pomeru k šachovnici
- Pekné veľké šachy za dobrú cenu
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »