Najnovšie recenzie zo sekcie Šachy
cestovná veľkosť
Prenosne skladne sachy vhodne aj na cestovanie - napr. hranie vo vlaku.
- Je magneticky:-)
- Pekne balenie
- Kvalitný materiál
odporúčam
odporúčam
Hľadal som veľkosťou figúrky pre moju šachovnici. Našiel som. Sú pekné, zatiaľ nepoužité.
Drevené šachy Royal klasik
Pridané: 26. marca 2024
(naposledy upravené 26. marca 2024)
Zakúpený v Šachový obchod
Samotna sachovnica a figurky su pekne. Vnutorne zelene vypolstrovanie a skareda papierova krabica, v ktorej je sach zabaleny vsak posobia velmi, velmi lacno a kazia celkovy dojem. Sach som kupovala ako darcek a budem ho musiet odovzdat bez tej skaredej krabice, dokonca som intenzivne uvazovala, ze kvoli tomu sach vratim naspat do eshopu. Cena produktu nie je najnizsia a tak som naozaj ocakavala dotiahnutie aj takychto detailov.
Pomohlo by, keby boli pri popise produktu aj fotky balenia.
- šachy sú také aké som potreboval
- Šachové hodiny Leap KK9908 sú schválené FIDE ako súťažné hodiny. Pri ich nastavení je možné zvoliť si spomedzi 37 prednastavení rôznych časových modov od 5 min cez Rapid po vážne turnajové/ligové tempo. K tomu je možnosť nastaviť si ľubovoľne tempo, ktoré na hodinách nie je vopred (napr. 2 x 15 min) a to na voľbe 99. Je možné nastaviť celkovo 3 rôzne individuálne časové kontroly a uložiť ich do budúcnosti po vypnutí hodín. Taktiež je možnosť v konkrétnych prípadoch pridať alebo odobrať minúty podľa pravidiel k danému času na hodinách.
Nevýhodou sú malé číslice na displeji v porovnaní s drahšími hodinami. Na chod časomeru stačí však jedna batéria. Majú menšiu hmotnosť a rozmery než iné tikačky, sú to však presné digitálne zariadenia na rozdiel od niektorých mechanických, kde nevidíte napr. sekundy. Neodporúčam na ligu, turnaje alebo propagačné akcie, kde by hráči s horším zrakom, rozhodca alebo hŕba divákov a kibicov nevidela na displej a nemala tak prehľad o reálnej situácii. Nemajú zvukovú signalizáciu ani možnosť prenosu šachovnice online.
Veľmi pekná šachovnica aj figúrky, prehľadný pohyb figúrok po šachovnici, teda správny pomer priemeru postavy figúrok voči rozmerom políčka.
Perfektné spracovanie, výzor, materiály, naozaj originálny darček
- veľmi pene figurky
- šachovnica je dokonalá,
- deti sú nadšene z nich
veľmi kvalitné šachy
- nekvalitná výroba
- dýha hracieho poľa šachu bola po okraji čiastočne odlúpená(nedostatočne prilepená k rámu.
- kvalita spracovania materiálu mizerná
- Dobrá cena
- pekne detailne figurky
Slúži na čo je určený
- šecko OK :)
- Veľmi kvalitný tovar za dobrú cenu.
Tento produkt je "malý, ale šikovný". Nie celkom lacný, no ani luxusný. Je maximálne praktický. Ocenia ho úplní začiatočníci a isto aj veľmajstri. A nešťastníci bez fotografickej pamäte ako ja. Ideálny do autobusu, električky, metra, vlaku či lietadla. A do parku a na kúpalisko a do sauny... Uuuups, do sauny radšej nie. Kolieska s figúrkami aj celý obal sú príjemné na dotyk, pri manipulácii sa v prstoch nešmýkajú, sila magnetického priľnutia je tak akurát. Šachu zdar!
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »