Najnovšie recenzie zo sekcie Šachy
- sachovnica sluzi sucasne ako skatula
- plstene podlozky pod figurkami
- drevo
Bol to darcek pre 6r syna, chcel som drevene (nie plastove) sachy.
Figurky nie su velke ani male, maju plstene podlozky, takze pohyb po sachovnici je tichy. Od kupy u nas LEGO nema sancu :)
Tovar zodpoveda popisu, balenie bolo v poriadku, doprava rychla.
Veľmi sa mi páčil aj prijateľná cena.
Sú prakticke, majú prednastavené herné časy a ľahko sa ovládajú.
Malému sa páčia. Spĺňajú všetko, čo sme potrebovali .
Za tu cenu je to dobry nakup.
- Kvalitný materiál
- Krásna šachovnica
Šachovnica je krásna, materiálovo skvelá. Cena zodpovedá kvalite. Je to skvelý narodeninový darček.
- Presne to čo som si predstavoval
3 skvele spolocenske hry v jednom
Figurky s magnetkami dost slabo drzia na sachovnici , sachovnica by mala byt plechova alebo mat silnejsi plech pod drevenou dyhou/tapetou, inak ok
- Drevo a velká šachovnica aj figúrky.
Drevo a velká šachovnica aj figúrky.
super
- Acacia Wood
- Pomocou kocky sa dá hra šachu alebo inej stolovej hry kreatívne spestriť a doplniť o vlastné pravidlá, úlohy atď. Ide o obzvláštňújucia motivujúci prvok s možnosťou využitia pri takmer akejkoľvek hre, hoci aj úplne vymyslenej spolu s deťmi či dospelými. Záleží len od Vašej fantázie.
- Z webu sa dajú stiahnuť kartičky, ktoré dajú hre šachov v kombinácii s touto kockou iný rozmer. Okrem klasického cieľa hry - dať súperovi šach mat - je pre výhru potrebné splniť aj podmienky podľa toho akú kartičku si vytiahnete a čo na kocke hodíte. Navyše netušíte a preto sa snažíte uhádnuť a zistiť čo musí splniť protihráč aby vyhral a zabrániť mu v tom. Ideálne na rozvíjanie kognitivnych schopnosti a kreativity pri hre s deťmi.
- Cena je prijateľná
- Veľmi pekné, precízne a kvalitné drevené prevedenie šachových figúrok aj šachovnice
- Drobnu nevýhodu vidím vo vnútri, ten zelený “držiak” na odkladanie figúrok je pomerne krehký a nie je pevný v zmysle toho, že kvôli veľkosti, teda skôr malosti pešiakov oproti ostatným figurkam sa pri ich ukladaní akoby preliačené a hrozí puknutie keďže sa jedna o plast zvrchu potiahnutý akoby imitáciou zamatu. Byť výrobcom, tak na tom popracujem, zdokonalím a upgradujem vnútro šachovnice určené na odkladanie figúrok. Ale to už by zrejme cena bola niekde inde…
- pekný a praktický
- radosť hrať také krásne šachy :)
- Pekné prevedenie. Kvalitná hracia plocha.
- velke figurky aj pre vacsie ruky
- pekny design
- prakticke balenie
- skoda, ze nie su navyse damy (cierna a biela) kvoli premene pesiaka
pekna suprava v praktickom baleni. kupil som ju na hranie na doma s dcerou, lebo stare sachy, co mame, tak tam je pesiak 2cm velky a to nie je na moje velke ruky. figurky v tejto sade su akurat.
neviem kolko vydrzi sachovnica, kedze je papierova, ale kupit nahradnu rolovaciu je to najmenej.
sada je super a odporucam ju.
Šachy turnajové staunton č.6
Pridané: 17. januára 2022
(naposledy upravené 1. novembra 2024)
Zakúpený v Šachy Pálka
Top šachy
- Pekne vyhotovené
- Praktické
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »